Ponimittaukset

Keski-Pohjanmaan Hevosjalostusliitolta voi tilata ponimittauksen ihan vaikka kotikäyntinäkin. Kysynnän mukaan järjestetään myös ponimittaustilaisuuksia alueemme eri paikkakunnilla, jolloin voimassa ovat edullisemmat hinnat. Kysy lisää, niin sovitaan sopiva aika ja paikka käynnille.

Ennen mittauksen tilaamista tutustuttehan kuitenkin uudistuneeseen mittausohjeeseen sillä enää ei kaikkia poneja tarvitse mitata vuosittain.


Nuorisotoiminta

Pysykäähän kuulolla, nuorisotoimintaa käynnistellään uudelleen Keski-Pohjanmaan alueella alkuvuodesta jos koronatilanne sen sallii. Katseet ja mielenkiinto tietysti loppukesässä, jolloin Kaustisella ravataan Ponikuninkuusravit 2022!

Mikäli nuorisotoiminta kiinnostaa joko sinua tai lapsiasi, haluaisit mukaan toimintaan ohjaajana tai osallistujana, olkaahan yhteyksissä, niin kartoitetaan tilannetta yhdessä.

Tulevaan toimintaan voi vaikuttaa ja esittää toivomuksia vastaamalla tähän lyhyeen kyselyyn. Lisätietoa nuorisotoiminnasta ja jäsenmaksuista löytyy Hippoksen sivuilta tästä linkistä.


Ajolupakurssit

Ohjastajan urasta haaveilevat: C-ajolupakurssi ja Poniajolupakurssi ovat tulossa Kaustisella kevään mittaan, mikäli osallistujia ilmoittautuu riittävästi.

Tästä linkistä pääset kyselyyn, jolla kartoitamme alustavasti mahdollisten osallistujien määrää.

Vastuuvalmentajakoulutukset pyörivät koko ajan verkkokoulutuksena Hipposakatemiassa.

Kyselyt suoraan Susannalle 040 584 5907 / whatsapp / viestit / puhelut


Kategoriat: Yleinen