Keski-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry:n sääntömääräinen Syyskokous pidettiin Kaustisella torstaina 25.11.2021. Kokouksessa hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022.

Lisäksi keskusteltiin tulevasta vuodesta, näyttelypäivistä ja kilpailutoiminnasta. Keski-Pohjanmaan Hevosjalostusliitolla on suunnitelmissa järjestää Kaustisella C-ajolupakurssi ja Poniajolupakurssi tulevana keväänä, mikäli ilmoittautuneita saadaan riittävästi mukaan (minimissään oltava 6 osallistujaa, että volttausharjoitukset saadaan pyörimään). Tamma- ja varsanäyttely järjestetään syksyllä Kaustisella, tarkempi ajankohta saadaan myöhemmin tietoon.

Kaikki tiedossa olevat Keski-Pohjanmaan alueella asuvat varsat on tunnistettu tälle vuodelle, määrä pysyi aikalailla samana kuin viime vuonnakin. Johtokunnan erovuoroiset valittiin jatkamaan tehtävässään.

Haapajärven ravi ry päätti erota Keski-Pohjanmaan Hevosjalostusliitosta vuoden vaihteessa ja vaihtaa Ylivieskan raviradan kanssa tiiviin yhteistyönsä vuoksi Pohjanmaan Hevosjalostusliittoon. Keski-Pohjanmaan Hevosjalostusliitto ry:n johtokunta haluaa kiittää kuluneista vuosista ja saumattomasta yhteistyöstä sekä toivottaa kaikkea hyvää jatkoon.

Alla vielä toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle.

Kategoriat: Yleinen