(Tilanne 18.7.2022)

Hämeen hevosjalostusliiton C- ja mC-ajolupakurssit sekä vastuuvalmentajakoulutus Teivossa

Pääsykoe maanantaina 15.8.2022 klo 18

Hakulomake tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 7.8. Lomakkeita saa www.hippos.fi tai järjestäjältä ja sen voi palauttaa sähköpostitse hameenhjl@gmail.com tai postitse Hämeen HJL, Tammelan puistokatu 24 B 28, 33100 Tampere.

Loppukoe syyskuun alkupuolella, päivä varmistuu myöhemmin. Loppukokeen yhteydessä mahdollisuus tehdä B-ajoluvan tentti tai uusia aiemmin hylätty kirjallinen koe ja/tai ajokoe.

Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 8 kurssilaista, mutta mikäli tulee sekä kärry- että monteryhmä, riittää 6 osallistujaa per ryhmä. Huomaa mahdollisuus suorittaa myös pelkkä monteajolupa!

Kurssin pääsykoe 60 euroa ja kurssin hinta 285 euroa. Tarvitset kurssille hevosen, jolle tulee ottaa kilpailuvakuutus (76 eur) mikäli sitä ei valmiiksi ole. Kustannuksia tulee lisäksi ajoluvasta 48 eur sekä lääkärintodistuksesta.

Vastuuvalmentajakoulutus ja -tentti maanantaina 22.8. klo 17.30, ilmoittaudu viimeistään maanantaina 15.8. hameenhjl@gmail.com tai 0400-454840

Koulutus sisältyy ajolupakurssin hintaa, muille hinta on 60 euroa.

Lisätiedot: Anu Kantala, Hämeen hevosjalostusliitto, p. 0400-454840, hameenhjl@gmail.com

Lisätietoja ajoluvasta: https://www.hippos.fi/raviurheilu/raviurheilijalle/ohjastajalle/

Vastuuvalmentajakoulutus ja -tentti: koulutus on mahdollista suorittaa myös verkko-opintoina ja tenttiä hevosjalostusliiton toimistolla tai ajolupakurssin/vastuuvalmentajakoulutuksen yhteydessä. Verkko-opintojen osalta ota yhteys Suomen Hippokseen; Helena Hyvämäki-Mäenpää puh. 020 760 5246, helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi

Hevosjalostusliittojen yhteistyönä verkossa:

Tulossa…

Aiempia luentoja löydät Hevosjalostusliitot-kanavalta Youtubessa https://www.youtube.com/Hevosjalostusliitot

Hämeen hevosjalostusliitto, SRL Häme, Hämeen Hevosenomistajain Yhdistys sekä Teivon Ravikeskus järjestävät yhteistyössä:

TULOSSA

HEVOSJALOSTUSLIITTOJEN NEUVONTALUENNOT tiineen ja synnyttävän tamman sekä vastasyntyneen varsan hoidosta

ELT Ann-Helena Hokkasen tallennemuotoiset koulutukset tamman ja pikkuvarsan terveydestä ovat kestoltaan 30 min/ tallenne ja ne ovat veloituksetta katsottavissa alla olevista linkeistä:

1/3 TIINEEN TAMMAN TERVEYDEN TUKEMINEN: https://youtu.be/LsKIHe8DYPM

2/3 VARSOMISEEN VALMISTAUTUMINEN: https://youtu.be/eBgYBz-jSro

3/3 VASTASYNTYNEEN VARSAN HOITAMINEN: https://youtu.be/xVmqPV87KuI

Tallenteiden tuotanto: Etelä-Pohjanmaan hjl, Etelä-Suomen hjl, Hämeen hjl, Keski-Pohjanmaan hjl, Kymen-Karjalan hjl, Lapin hjl, Nylands Läns haf, Pohjanmaan hjl, Pohjois-Savon hjl, Satakunnan alueen hjl, Varsinais-Suomen hjl