Hämeen hevosjalostusliiton C- ja mC-ajolupakurssit Teivossa seuraavan kerran elokuussa 2024. Mahdollisuus suorittaa myös pelkkä monteajolupa, jos osallistujia on riittävästi. Muistathan, että kurssilainen tarvitsee kurssille toimivan hevosen ja varusteet, järjestäjällä ei niitä ole tarjolla. Forssassa Pilvenmäen raviradalla ajolupakurssien järjestämisestä on vastuussa ravirata.

Ajolupakurssin loppukokeen yhteydessä on mahdollista uusia vanhentunut ajolupa suorittamalla sekä kirjallinen koe että käytännön koe, lisäksi tulee osallistua yhteen kurssin volttiharjoitukseen. Ole siis hyvissä ajoin yhteydessä hevosjalostusliittoon.

B-ajolupa on mahdollista tenttiä ajolupakurssin yhteydessä sekä myös muuna erikseen sovittuna ajankohtana.

Vastuuvalmentajakoulutusta ei varsinaisesti enää järjestetä, vaan jatkossa tulee suorittaa Suomen Hippoksen verkkokoulutus Hipposakatemiassa ja tämän jälkeen sovitaan erikseen tenttiaika. Tenttejä vastaanottavat Tampereen alueella sekä Hämeen hevosjalostusliitto että Teivon ravirata. Halutessaan vastuuvalmentajatenttiin tulija voi osallistua verkkokoulutuksen lisäksi ajolupakurssin teoriaosuuteen.

Lisätiedot: Anu Kantala, Hämeen hevosjalostusliitto, p. 0400-454840, hameenhjl@gmail.com

Lisätietoja ajoluvasta: https://www.hippos.fi/koulutus/raviurheilijan-koulutukset/c-ajolupakurssit/

Lisätietoja vastuuvalmentajakoulutuksesta: https://www.hippos.fi/koulutus/raviurheilijan-koulutukset/vastuuvalmentajakoulutukset/