Teivon Ravikeskus ja Hämeen Hevosjalostusliitto järjestävät tiistaina 5.4. Kasvattajaravit klo 17 alkaen. Kasvattajaravien teemailta järjestetään Ravintola De Luxessa.

Ilta alkaa klo 17 eläinlääkäri-hevoskasvattaja Riina Rekilän luennolla pikkuvarsan hoidosta ja jatkuu klo 17.30 hevosravitsemustieteen väitöskirjatutkija Tiina Seppälän luennolla varsan suoliston kehityksestä ja ruokinnan vaikutuksesta siihen. Luennoitsijoilta voi myös esittää kysymyksiä ja he ovat paikalla myös luentonsa jälkeen.

Ravintola De Luxessa kuullaan illan aikana mielenkiintoisia haastatteluita eri kasvattajilta sekä orinpitäjiltä, verkostoidutaan, seurataan raveja sekä nautitaan herkullisesta ruuasta ja juomasta. Illan aikana päästään myös vierailemaan Markku Niemisen varsatallilla, jossa tutustutaan Niemisen valmentamiin suvukkaisiin 2-vuotiaisiin lämminverivarsoihin.

Teivo ja Hämeen Hevosjalostusliitto ovat kutsuneet erillisellä kutsulla tapahtumaan kaikki Hämeen Hevosjalostusliiton alueella varsan vuonna 2021 kasvattaneet ja tarjoamme heille maksuttoman sisäänpääsyn sekä kahvitarjoilun. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse teivo@teivo.fi 1.4. mennessä. Mikäli olet kasvattanut varsan Hämeen alueellla vuonna 2021 ja et ole saanut kutsua, otathan myös yhteyttä teivo@teivo.fi. Kutsu koskee myös ratsujen ja ponien kasvattajia!

Ravien sisäänpääsy ennakkoon 6 euroa Teivo Shopista www.teivo.fi, pääportilta 7 euroa. Kasvattajaravien teemailtaan Ravintola De Luxeen ei ole erillistä pääsymaksua.

Tervetuloa!

Kategoriat: Yleinen