Kokouksessa palkittiin kunniapalkinnoin Pohjanmaan Hevosjalostusliiton alueen vuoden 2022 suomenhevosten uudet valiojuoksijat ja kuusivuotiaat ja sitä nuoremmat tähtijuoksijat, sekä lämminverisistä 1.14,6 ja paremmin juosseet 3-4 vuotiaat ja vanhemmat, jotka ovat juosseet 1.13,0 tai alle. Kovimmat tulokset noteerasivat Team Mummon Likkojen Pärttyl 1.23,7 aly ja Talli Itseoppineiden Self Taught Beauty 1.11,5 aly.

Kuva: Mia Mäki-Maunus

Lämpimät onnittelut hevosten taustajoukoille!

Kokouksen muissa asioissa tuli keskustelua hiittiravien järjestämisestä. Pohjanmaan Hevosjalostusliitosta halutaan muistuttaa, että jäsenseuroilla on mahdollisuus järjestää omat hiittiravinsa minä tahansa hiittiravipäivänä tai muuna ajankohtana asiasta erikseen Pohjolan Hevosystävien kanssa sovittaessa. Mikäli kiinnostusta omaan hiitti- tai harjoitusravipäivään ilmenee, niin ottakaa yhteyttä Aune Huttuseen numeroon 0500921527.

Loppuvuodelle sovitut hiittiravipäivät ovat seuraavat: ti 9.5, ma 12.6, ti 8.8, ti 12.9, ti 10.10 ja ti 7.11.

Kategoriat: Yleinen