Kevään peruuntuneen näyttelykauden vuoksi Oulussa järjestetään perjantaina 3.7.2020 ylimääräinen jalostusarvostelutilaisuus suomenhevos- ja lämminveritammoille.

Jalostusarvosteluun saavat osallistua vähintään 4-vuotiaat suomenhevostammat ja vähintään 3-vuotiaat lämminveriset ravihevostammat. Rakennetarkastukseen voivat osallistua myös sellaiset tammat, joilla ei ole jalostusohjesäännön vaatimia kilpailutuloksia (J-suunnan suomenhevoset ja lämminveriset ravihevoset) tai tammat, jotka eivät esim. loukkaantumisen tai siitoskäytön vuoksi halua osallistua suorituskokeisiin.

Huomioithan, että yli 4 kk tiineet eivät voi osallistua suorituskokeisiin. Mikäli siis tammasi on astutettu/siemennetty tänä kesänä, nyt on hyvä aika esittää se jalostusarvostelussa. Samoin kuningatarkilpailuun pyrkivät tammat ehtivät vielä näissä näyttelyissä jalostusarvosteluun.

Ilmoittautuminen

Näyttelyyn ilmoittaudutaan 26.6.2020 mennessä Oma Talli -tunnuksilla Hepan näyttelykalenterin kautta tai suoraan järjestävään hevosjalostusliittoon. Osallistumismaksu 100 € maksetaan niin ikään viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä tilille FI54 1178 3006 1001 33.

Mikäli hevonen jätetään pois näyttelystä ilmoittautumisajan päätyttyä, peritään siitä näyttelymaksu kokonaisuudessaan. Mikäli poisjäännistä esitetään eläinlääkärin tai lääkärin todistus, peritään näyttelymaksusta puolet. Ilmoittautumisajan puitteissa tehdystä poisjäännistä ei peritä maksua.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Pohjanmaan hevosjalostusliitto Aune Huttunen puh. 0500 921 527 aune.huttunen@oulunravit.fi

Kategoriat: Yleinen