Pohjois-Savon Hevosjalostusliitto ry järjestää suomenhevosten sekä lämminveristen tamma- ja varsanäyttelyitä sekä avustaa Suomen Hipposta orinäyttelyiden järjestelyissä.

Tamma- ja varsanäyttelyissä jalostusarvostellaan suomenhevos- ja lämminveritammoja sekä rakennetarkastetaan suomenhevostammoja. Varsoista arvostellaan 1-3 -vuotiaita suomenhevosia (kaikki jalostussuunnat) ja 1-2 -vuotiaita lämminverivarsoja. Myös ruunavarsat voivat osallistua, lukuunottamatta valtakunnallisia näyttelyitä.

Ajantasainen näyttelykalenteri on Heppa-järjestelmässä. Hepan kautta voit ilmoittaa hevosen näyttelyyn ja sieltä löydät ilmoittautumisajan päätyttyä näyttelyn aikataulu sekä näyttelyn jälkeen tulokset.

Ilmoittautua voi Heppa-järjestelmän lisäksi sähköpostitse hannu.ala-korpi@kuopionravirata.fi tai puh. 044-0375363 Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla osallistumismaksu 100 eur/tamma tai 30 eur/varsa viimeistään 10 pv. ennen näyttelyä Pohjois-Savon Hevosjalostusliiton tilille FI59 5600 0520 0056 80, viestiksi hevosen nimi ja näyttelypaikkakunta.

Tervetuloa näyttelyihin!

Dream Rolex