Auringon alkaessa paistaa ja päivien pidetessä kohti kevättä, on taas aika aukaista hevosjalostusliiton orilaidunten varauskirja vuodelle 2024!

ORILAIDUNPAIKAT Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry. tarjoaa kesällä 2024 valvottuja orivarsalaidunpaikkoja perinteikkäillä liiton omistamilla orivarsalaitumilla. Laidunaika on n. 3kk.

Laitumellelaskupäivämäärät vahvistuvat myöhemmin keväällä ja yleisötapahtumina niiden järjestämisen ratkaisee korona-virus tilanne sekä alkukesästä voimassaolevat kokoontumisrajoitukset. Seuratkaa tarkempaa tiedotusta netti/ facebook profiilista.

Hinnat: Orilaidunpaikan hinta kaikkien ikäluokkien varsoilta on 450e/ laidunkausi. Varausmaksuna laskutamme tästä varauksen saatuamme 100e ja loppuerä tulee maksuun toukokuussa, ennen laidunkauden alkua. Omistajalle, joka tuo varsoja laitumelle 3 tai enemmän alennus -10% kokonaishinnasta. 1-vuotiaat (ja tarvittaessa osa 2-vuotiaista varsoista) laiduntuvat Lappeenrannan Pulsan orilaitumella, Suur-Miehikkälän Haukniemeen otamme laiduntamaan 2-3 vuotiaita varsoja. Myös samanikäiset ruunavarsat ovat tervetulleita porukkaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset puh. 0400-958 581/Timlin tai kymenkarjalan.hjl@gmail.com