Etelä-Savon Hevosjalostusliitto järjestää ajolupakursseja ja vastuuvalmentajakoulutuksia Mikkelin raviradalla, sekä erilaisia neuvonnallisia hevosalan luentoja ja koulutuksia sekä paikallisesti että muiden hevosjalostusliittojen kanssa maanlaajuisesti.

AJOLUPAKURSSIT

Vuoden 2022 P-ajolupakurssi järjestettiin Mikkelin raviradalla yhteistyössä Mikkelin ravinuorten kanssa maalis-huhtikuussa. Kurssilta valmistui 8 uutta poniohjastajaa!

Vuoden 2022 C-ajolupakurssi järjestettiin Mikkelin raviradalla huhti-toukokuussa. Kurssilta valmistui 4 uutta C-ajoluvallista!

Tietoa ajolupakursseista: https://www.hippos.fi/koulutus/raviurheilijan-koulutukset/ajolupakurssit/

Hinnasto ajolupakurssista ja ajoluvasta: https://www.hippos.fi/hevosen-omistaminen/hinnasto/

Seuraavat ajolupakurssit järjestetään vuoden 2023 puolella.

VASTUUVALMENTAJAKOULUTUS

Vastuuvalmentajakoulutuksen voi opiskella itsenäisesti koska vain Hippoksen kautta verkkokoulutuksena ja tulla liiton toimistolle Mikkeliin tentittäväksi sovittuna ajankohtana. Toistaiseksi perinteisiä vastuuvalmentajakoulutuksen luentoja ei raviradalla pidetä yleisestä tilanteesta johtuen. Lisätietoa vastuuvalmentajakoulutuksesta janina.aronen@mikkelinravirata.fi tai Linkki

LUENNOT JA MUUT KOULUTUKSET

Kaikki Suomen hevosjalostusliitot yhdessä tarjoavat hevosihmisille webinaareja mm. hevosten kasvatukseen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista.

Seuraa facebookissa hevosjalostusliittojen tulevia luentoja:

https://www.facebook.com/hevosjalostusliitot

Osasta jo olleista luennoista löytyy tallenteita:

https://www.youtube.com/c/Hevosjalostusliitot