Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

C-ajolupakurssi ja vastuuvalmentajakoulutus Mikkelissä

Etelä-Savon Hevosjalostusliitto ry järjestää C-ajolupakurssin ja vastuuvalmentajakoulutuksen Mikkelin raviradalla maalis-huhtikuussa 2021. Ajolupakurssi alkaa 15.3. pääsykokeella. Kurssille voi hakea vähintään 16-vuotias vakinaisesti Suomessa asuva henkilö, joka hallitsee perustaidot hevosen käsittelyssä, valjastuksessa ja ohjastuksessa. Hakijan täytyy pystyä hallitsemaan oma ohjastettavansa ja ajamaan ryhmässä. Hevosenkäsittelyn perustaidot tarkistetaan pääsykokeessa ennen kurssille hyväksymistä.

Pääsykokeen hinta on 60 € ja C-ajolupakurssimaksu puolestaan on 285 €. Ajolupa ja lisenssi lunastetaan kurssin jälkeen Hippokselta, voimassa oleva hinnasto: https://www.hippos.fi/suomen_hippos_ry/suomen_hippos_ry/palveluhinnasto/ravikilpailutoiminta

C-ajolupakurssille ilmoittautuminen 9.3. mennessä täyttämällä, allekirjoittamalla ja lähettämällä linkin  https://www.hippos.fi/files/2222/hakemusc-ajolupakurssille.pdf  lomake Etelä-Savon Hevosjalostusliittoon joko postitse (Etelä-Savon Hevosjalostusliitto, Raviradantie 22, 50100 Mikkeli) tai sähköpostilla janina.aronen@mikkelinravirata.fi.

Ohjastajalla on oltava turvaliivi ja kypärä. Korttikurssihevoselta vaaditaan voimassa oleva kilpailuvakuutus. Mikäli sitä ei ole ennestään, tulee siitä lasku maksettavaksi. Hevosen rokotuksien voimassa olosta huolehtimista suositellaan. Hevosen on oltava toimiva ajaa ja riittävässä kunnossa jaksaakseen volttiharjoitukset, ravikilpailuihin yli-ikäiselläkin voi osallistua kurssille.

Korttikurssin luennot ja käytännön harjoitukset järjestetään arki-iltoina ja lauantaipäivinä (2 – 3 krt/vk). Kurssipäivät, tarkempi aikataulu ja materiaalit jaetaan korttikurssille ilmoittautuneille ennen kurssin aloitusta.

Vastuuvalmentajakoulutus järjestetään huhtikuussa, tarkempi päivä ja lisätietoja ilmoitetaan vielä erikseen. Vastuuvalmentajakoulutus sisältyy korttikurssiin, mutta sen voi käydä myös erikseen. Silloin koulutuksen hinta on 60 €, jonka lisäksi lisenssi lunastetaan Hippokselta.

Korttikurssiasiaa: https://www.hippos.fi/raviurheilu/ohjastajat_ja_valmentajat/ajolupakurssi

Ajolupakurssi toteutetaan, mikäli kurssille hyväksytään vaadittava määrä osallistujia. Kurssin toteutuksessa noudatetaan alueellisia suosituksia ja rajoituksia. Ajolupakurssin järjestää Etelä-Savon Hevosjalostusliitto/ Janina Aronen ja sen kouluttajina toimivat Marita Lahtinen ja Pekka Vilpponen. Lisätietoa koulutuksista antaa Janina Aronen 044 791 0600 tai janina.aronen@mikkelinravirata.fi.

Tervetuloa kurssille!

15.3.2021 | 17:00