Turun syysnäyttely pidetään lauantaina 11.9.2021. Näyttelyajankohta on noin kuukautta aiemmin kuin aiempina vuosina, koska ”vanhana” ajankohtana tuntui perinteisesti satavan kuin saavista kaataen. Koska näyttely pidetään Metsämäen raviradan tallialueella ihan taivasalla, on mukavampi etsiä näyttelyajankohtaa, jolloin sää olisi suotuisampi. Koska päivää on aikaistettu, huomaa myös suhteellisen aikainen ilmoittautumisajankohta: ilmoittautuminen Heppa- järjestelmässä päättyy jo 27.8.2021 klo 23:59!

Syysnäyttely on suunnattu suomenhevos- ja lämminveriravurivarsoille. Suomenhevosia esitetään ikäluokissa 1-3 -vuotiaat ja lämminveriravurivarsoja ikäluokissa 1-2 -vuotiaat. Maitovarsoja ei arvostella, vaikka nimitys ”tamma- ja varsanäyttely” siihen ajatukseen vähän virheellisesti mielikuvia ohjaakin. Tammoja, sekä lämminveriravureita että J-suunnan suomenhevosia, sen sijaan jalostusarvostellaan yksilösuoritusten ja jälkeläisten perusteella.

Suomen Hippos ry:n sivustolta, tästä linkistä, löydät kattavan perustiedon koko valtakunnan näyttelykalenterista, näyttelysäännöistä, ilmoittautumisesta ja näyttelypäivän tapahtumista.

Tervetuloa Turun syysnäyttelyyn!

Mikäli tulee jotakin kysyttävää, laita sähköpostia os. virpi.ylitalo (AT) turunhippos.fi !

Kategoriat: Yleinen