Pilvenmäen ravirata ja hevosurheilukeskus su 10.3.24
Metsämäen ravirata pe 22.3.24
Teivon Ravit ti 26.3.24

Nämä ravipäivät on omistettu erityisesti kaikille hevoskasvattajille ja raviurheilun ystäville, jotka haluavat kokoontua yhteen juhlistamaan hevosiaan, oppimaan ja tietenkin nauttimaan jännittävästä raviurheilusta. Luvassa on unohtumaton päivä täynnä vauhtia, voittoja ja verkostoitumista.

Hämeen Hevosjalostusliitto ry sekä Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry tarjoavat luentojen aikana pullakahvit.
Merkitse tapahtumat kalenteriisi, ja kierrä alkavan kevään kunniaksi vaikka kaikki kolmet kasvattajaravit.
Ilmoittaudu tapahtumiimme https://forms.gle/5wvFMJYxCcRb1xmf7

Forssa, Pilvenmäen ravirata
Su 10.3. klo 11
Aloitamme päivän jo kello 11.00 erityisellä herkkupalalla: Hevossairauksien erikoiseläinlääkärit Marika Nevala-Posio ja Isa Hallman puhuvat tamman tiineytyksestä sekä tiineen tamman hoidosta. Isa Hallman on myös Kansainvälinen hevosten lisääntymistieteiden erikoislääkäri(dipl. ECAR), joka on erityisen harvinainen tutkinto koko Euroopassa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada arvokasta tietoa ja vinkkejä tamman tiineyden hoitoon ja onnistuneeseen tiineyttämiseen suoraan alansa asiantuntijoilta. Luennon jälkeen Isa ja Marika avaavat heidän juuri avautuneen klinikan ovet yleisölle. Tapahtuman nettisivu: https://www.pilvenmaki.fi/tapahtumat/sunnuntairavit-10/

Turku, Metsämäen ravirata
Pe 22.3. klo 17
Turussa kasvattajaravien tunnelmaan pääset virittäytymään eläinlääkäri Kaisa Nivolan ja Qvidjan Anu Halmeen johdolla. He kertovat tamman varsomisesta ja pikkuvarsan hoidosta, antaen arvokkaita neuvoja ja vinkkejä varsojen hyvinvoinnin takaamiseksi.
Lue lisää tästä: https://www.turunhippos.fi/tapahtuu/217-perjantairavit-16 . Linkin takaa löytyy lisäinfoa illasta ja ravintolan ruokalista.

Tampere, Teivon ravirata
Ti 26.3. klo 17
Eikä siinä vielä kaikki – tässä tapahtumassa pääset kuulemaan eläinlääkäri Riina Rekilän sekä eläinlääkäri Kristiina Ertolan luennon. He jakavat asiantuntemustaan ja kokemuksiaan, jotka ovat korvaamattomia jokaiselle kasvattajalle ja hevosenomistajalle. Linkki: https://www.teivo.fi/events/kasvattajaravit-tiistai/

Kategoriat: Yleinen