Kainuun Hevosjalostusliitto ry järjestää C-ajolupakurssin Kainuun Raviradalla Kajaanissa elokuussa.

Ravikilpailussa vaadittavan C- ja mC-ajoluvan voi suorittaa ajolupakurssilla, joita järjestävät raviradat ja hevosjalostusliitot.

Kurssille voi hakea vähintään 16-vuotias vakinaisesti Suomessa asuva henkilö, joka hallitsee perustaidot hevosen käsittelyssä, valjastuksessa ja ohjastuksessa. Hakijan ollessa 60 vuotta täyt­tänyt, hänen on toimitettava pykälässä 35.4. määritelty lääkärintodistus. Hakijan täytyy pystyä hallitsemaan oma ohjastettavansa ja ajamaan ryhmässä. Perustaidot tarkistetaan pääsykokeella ennen kurssille hyväksymistä.

Mikäli C-ajoluvan hakija haluaa oikeuden ohjastaa myös montelähdöissä, tulee hänen antaa näyte ratsastustaidostaan ja montehevosen varustamisesta. Tämä koskee 1.1. 2020 alkaen suoritettavia ajolupia.

Kurssin lisätietoja saa Hippoksen sivuilta sekä kainuunhevosjalostusliitto@gmail.com. Tarkempi aikataulu varmistuu myöhemmin ja julkaistaan näillä sivuilla. Hakemuslomakkeen voi täyttää ja tulostaa osoitteesta https://www.hippos.fi/tiedostot/hakemus-c-ajolupakurssille/

Lisätietoja Hippoksen sivuilta sekä p. 044 361 7193/Niina Härkönen. Ilmoittautumiset sähköpostilla kainuunhevosjalostusliitto@gmail.com ja hakemus liitteeksi.

ILMOITTAUTUMISET KURSSILLE 18.7.22 MENNESSÄ. Pääsykoe kurssille järjestetään Kajaanin raviradalla su 31.7.2022 klo 17:00 alkaen. Pääsykoe sisältää valjastukokeen ja hevosen käsittelykokeen radalla. Pääsykokeen hinta on 60 euroa, joka maksetaan pääsykokeen yhteydessä (HUOM! VAIN KÄTEINEN, EI KORTTIMAKSUA!!). Kurssin hinta on 285 €

Ajantasainen hinnasto löytyy https://www.hippos.fi/hevosen-omistaminen/hinnasto/

Ajolupakurssi toteutetaan, mikäli kurssille hyväksytään vaadittava määrä osallistujia.

Kategoriat: Yleinen