Killerillä palkittiin

(kuvat: Suvi Nieminen)


Killerillä palkittiin vuoden 2010 parhaita perjantai-iltana 11.2. järjestetyssä keskisuomalaisessa hevosgaalassa. Paikalle kerääntyi iloinen joukko palkittavia. Kova työ oli tuottanut tulosta ja oli juhlan aika. Puheensorina täytti salin, kun ruokailu alkoi ja sen jälkeen käynnistyi varsinainen palkitsemistilaisuus.Killerin ravinuoret
palkitsivat aluksi Killerin ajaja- ja poniliigan kolme parasta, vuoden poniohjastajan ja ponin. Veera Pietiläinen Hankasalmelta keräsi parhaimmat päältä voittaen ajajaliigan ja ollen samalla paras ohjastaja sekä omistaen parhaan ponin.


Keski-Suomen hevosjalostusliitto
ja Keski-Suomen ravirata yhdessä palkitsivat vuoden kasvattajana Harjun Tallin, joka oli jälleen kerran pienillä, mutta sitäkin laadukkaimmilla kasvateillaan ykkönen. Kaija ja Markku Lummelahti kävivät noutamassa kukkaset ja kunniapalkinnon. Keijo A Svart ylsi valmentajatilaston kärkeen. Hänen valmentamansa hevoset kävivät säännöllisesti aina Ruotsia myöden kilpailemassa. Nuori Santtu Raitala Pihtiputaalta kävi kumartamassa menestyksekkään kauden jälkeen kukat ohjastaja komeettana. Häntä on verrattu jopa ajajavirtuoosi Teivaiseen, mutta saadaanpa veikata, että puhelahjoiltaan hän on vielä Teivaistakin parempi. Santtu hauskuutti yleisöä letkeillä jutuillaan illan voittajahaastattelussa.


Pauli Raivion
menestys on ollut uskomaton raviradoilla ja se tuntuu jatkuvan. Nyt hänellä on kasvamassa nuori superlupaus Tähen Topelius, joka oli paras kolmivuotias, ja jos tahti jatkuu, on ori korkealla palkitsemistilaisuuksissa tulevaisuudessakin. Tupamäen perheeseen meni neljä- ja viisivuotiaitten parhaat, kun Hanslankari ja Hilpetööri ottivat kumpikin omansa. Kuningatar oli valtias edelleen, kun I.P. Vipotiina vei vanhempien suomenhevosten sarjan.


Lämminverisissä palkinnon kolmivuotiaissa vei Ilos Oy:n omistama Victory Lane Pihtiputaalle. Nelivuotiaitten paras oli Dream Director ja vanhemmissa kukat kuittasi sitkeä työmyyrä ja kestomenestyjä vaativissa taistoissa tamma Hallo Pamela.


Ilta päätettiin Anssi Niinisen ja hänen orkesterinsa tahdissa tanssilattialla. Tangot ja valssit taipuivat niin laulajalta kuin tanssijoiltakin. Väliajalla pidettiin arpajaiset ja karaoke kaikui myös yöhön. Iloiset juhlat jatkuivat aina valomerkkiin saakka.


VUODEN 2010 KESKISUOMALAINEN


3-vuotias suomenhevonen o. Tähen Topelius (Tuiku-Topi-Siiman Tähti, Kihin-Muisto om. Team Topelius, Jyväskylä4-vuotias suomenhevonen   o. Hanslankari (R.T. Sankari-Sikon Lento, Sikkoom. Kaisa Tupamäki, Petäjävesi5-vuotias suomenhevonen o. Hilpetööri (Teme-Hilirimpsis, Suikkuom. Matti Lampinen & Risto Tupamäki Heinola-PetäjävesiVanhemmat suomenhevoset t. I.P. Vipotiina (Turo-I.P. Vipotti, Viltter), om. Rip Rap Team & Seppo Juvonen, Jämsänkoski3-vuotias lämminverinen r. Victory Lane (Lindy Lane-Quanna Kemp, Express Ride),  om. Ilos Oy, Pihtipudas4-vuotias lämminverinen  o. Dream Director (Dream Vacation-La Can Can, Angus Hall), om. White Star Stable, LaukaaVanhemmat lämminveriset t. Hallo Pamela (Alf Palema- Hallo Egear, Quick Pay), om. Jose Team, Jyväskylä (kuvassa Tero Pajumäki).
 

Kasvattaja Harjun Talli, Laukaa Valmentaja Keijo A Svart, Korpilahti
   


Ohjastaja komeetta Santtu Raitala, PihtipudasMonté ohjastaja Taru Ahonen, KeuruuKouluratsastaja, seniorit Helkky Pakarinen, seura: Korpilahden ratsastajat 
Esteratsastaja, seniorit Valpuri Nyyssönen, seura: Korpilahden ratsastajat
Esteratsastajat, juniorit Misa Luhanko, seura: Jyvässeudun ratsukot. Kenttäkilpailu, ponit Jessica Malin, seura: Pohjois-Päijänteen ratsastajatVuoden 2010 paras keskisuomalainen näyttelyssä esitetty suomenhevosvarsa
tamma Tuhti-Piika (Vara-Onni-Tosi-Piika,Pysteri), voitti osallistumisoikeuden Killerin Derbyyn vuonna 2012. Sen kasvattaja on Tuhti-talli, Äänekoski, omistaja on Veera Laine, Äänekoski.
Vuoden 2010 keskisuomalainen näyttelyvarsa tamma Rowhill’s Cute (Northern Ensign-Somatica, Somatic), voitti osallistumisoikeuden Kasvattajakruunuun. Sen kasvattajana ja omistajana on Rowhill’s Stable, Äänekoski.
Orivarsa San Sebastian (P J Punjab- Elma Kontakt, Crown’s Best) voitti osallistumisoikeuden Kuopio Stakesiin vuonna 2013.  Sen kasvattaja ja omistaja on Elina Laitinen, Laukaa.Killerin Ravinuoret ry - Poniliiga 2010
1. JOKIMÄEN PIPA
2. CAPTAIN BOY
3. POWOW BOB 
 

Killerin Ravinuoret ry - Ohjastajaliiga 2010
1. VEERA PIETILÄINEN
2. JESSE PIIRAINEN
3. KENI KAUPPINEN


Vuoden 2010 poniohjastaja
VEERA PIETILÄINEN


Vuoden 2010 Poni
Saphira

Kaikki tiedotteet


 Etusivu     Takaisin     Tulosta